Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
  • No products in the cart.
a

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΣΥΣΦΙΞΗ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

btl VANQUISH


Το vanquish είναι ένα επαναστατικό μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων (RF) που στοχεύει επιλεκτικά το λίπος με την ενέργεια της θερμότητας και προσφέρει ασφαλή και μετρήσιμες θεραπείες αδυνατίσματος σώματος χωρίς το κόστος και την ανάκτηση της επέμβασης. Περαιτέρω, οι ασθενείς έχουν αναφερθεί παγκοσμίως στην υψηλή ικανοποίηση από τη θεραπεία. Το Vanquish έχει πάρει έγκριση από το FDA και είναι κατοχυρωμένο για τη μη επεμβατική λύση στο λίπος χωρίς να αγγίξει το δέρμα. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και μειώνει τον αριθμό και τον όγκο των λιποκυττάρων. Το vanquish είναι πρώτο στο είδος χρησιμοποιώντας μια νέα κλινική προσέγγιση υποδόρια ή βαθιά θέρμανση του ιστού με ραδιοσυχνότητες (RF) και στοχέυει επιλεκτικά το λίπος. Ο ασθενής μπορεί να χάσει 5 εκατοστά ή και περισσότερο και χρειάζονται περίπου τέσσερις έως έξι συνεδρίες. Εντυπωσιακό και αισθητικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί σε προβληματικές περιοχές. Για την αποτελεσματική λειτουργία του μεταβολικού συστήματος, είναι σημαντικό οι ασθενείς να αυξήσουν την πρόσληψη νερού τους και είναι καλά ενυδατωμένο πριν, κατά τη διάρκεια και για δύο ημέρες μετά την αγωγή. Για τον μέσο ασθενή, αυτό σημαίνει 10-12 ποτήρια νερό την ημέρα, έτσι θα αποβάλονται τα κύτταρα του λίπους μέσω των ούρων. Εφαρμόζεται με απλικατέρ τα οποία δεν έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα, η θεραπεία είναι εξαιρετικά ασφαλής, πολύ άνετη και χωρίς επιδράσεις και επιτυγχάνει μη χειρουργική διαμόρφωση του σώματος. Το vanquish συνιστάται σε ασθενείς ηλικίας άνω των 21 ετών που επιθυμούν αισθητική περιποίηση σώματος χωρίς το κόστος και την ανάκτηση της επέμβασης. Είναι πιο αποτελεσματικό για άτομα μέχρι περίπου 20 κιλά επιπλέον που επιθυμούν να βελτιώσουν τις προβληματικές περιοχές κυρίως από το μεσαίο τμήμα, όπου η άσκηση και η διατροφή αντιστέκονται στο επίμονο λίπος. Είναι επίσης μεγάλη για τους ασθενείς που έχουν ορμονικές μεταβολές ή έχουν βιώσει τον μεταβολισμό τους να επιβραδύνεται.

Πλεονεκτήματα vanquish

  • Επιτρέπει την ευρύτερη περιοχή επεξεργασίας σε σχέση με άλλα μηχανήματα.
  • Άνετη και μη χειρουργική θεραπεία χωρίς αναισθησία και χωρίς χρόνο επώασης (ανάρρωσης) για την θεραπεία.
  • Χρόνος θεραπείας: 30-60 λεπτά ανά συνεδρία, τέσσερις έως έξι συνεδρίες με διάστημα δύο εβδομάδων για την κάθε μια.
  • Εξαιρετική ασφάλεια με μόνο ήπια έως μέτρια ερυθρότητα και / ή πρήξιμο στην περιοχή θεραπείας, το οποίο υποχωρεί σε μία έως δύο ώρες.
  • Προσιτό και άνετο, περίπου €300 ανά συνεδρία θεραπείας.
  • Ιδανικό για άντρες και γυναίκες που θέλουν να εφαρμόσουν λιποαναρρόφηση αλλά φοβούνται τα πιθανά αποτελέσματα και παρενέργειες που ίσως προκύψουν.

 

ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ


Η υπέρυθρη ενέργεια είναι μέρος του εύρους των ηλεκτρομαγνητικών ακτίνων που είναι απολύτως απαραίτητες για το μεταβολισμό και την ανάπτυξη του ανθρώπινου σώματος. Είναι μέρος του φάσματος του ηλιακού φωτός, στο οποίο δεν περιλαμβάνονται οι καταστρεπτικές για το δέρμα UV ακτίνες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η NASA χρησιμοποιεί αυτόν τον τύπο ενέργειας στο διάστημα. Είναι επίσης ενέργεια δόνησης, παρόμοια με του ανθρώπινου σώματος. Αυτός είναι ο λόγος που διαπερνάει το δέρμα.

Το Υπέρυθρο φως αρχίζει ακριβώς κάτω από το ορατό φάσμα φωτός. Το υπέρυθρο φως έχει ένα εύρος μήκους κύματος, ακριβώς όπως το ορατό φως έχει μήκη κύματος που κυμαίνονται από το κόκκινο έως το βιολετί.

Το 70% της θερμότητας της γης προέρχεται από το Υπέρυθρο φως του ήλιου και το υπόλοιπο 30% προέρχεται από το ορατό φως. Γίνεται επομένως κατανοητό ότι ένας καλός συνδυασμός του ορατού φωτός και των υπέρυθρων ακτίνων προσφέρει τα περισσότερα οφέλη σε ηλεκτρομαγνητική θέρμανση των αντικειμένων που απορροφούν τις υπέρυθρες ακτίνες, όπως το ανθρώπινο σώμα.

Άλλες μορφές θερμότητας όπως η φωτιά, οι κεραμικές θερμάστρες, κ.λ.π., θερμαίνουν ένα άτομο με τη θέρμανση του περιβάλλοντος αέρα, ο οποίος αγγίζει το άτομο και δεν διαπερνά βαθειά στο σώμα. Η Υπέρυθρη θερμότητα διαπερνά το δέρμα και είναι πολύ πιο αποτελεσματική.

Ορισμένα υπέρυθρα μήκη κύματος επίσης αλληλεπιδρούν με τα ζώντα κύτταρα αυξάνοντας τον μεταβολισμό και την παραγωγή ενέργειας, και προκαλούν κάψιμο περισσότερων θερμίδων.

Θα αισθανθώ πάρα πολλή ζέστη και θα νιώσω δυσφορία;

Όχι, ακριβώς το αντίθετο. Μπορείτε να συγκρίνετε το συναίσθημα της χρησιμοποίησης της υπέρυθρης ακτινοβολίας με το συναίσθημα όταν βγαίνει ο ήλιος από πίσω από ένα σύννεφο μια κρύα ημέρα. Ο ήλιος σας θερμαίνει ευχάριστα. Οι περισσότεροι άνθρωποι μετά από 1-3 συνεδρίες αποκτούν «εθισμό» στο «ωραίο συναίσθημα» της χρήσης υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Ποιο επίπεδο φυσικής κατάστασης πρέπει να έχω για να χρησιμοποιήσω υπέρυθρη ακτινοβολία;

Όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης μπορούν να ωφεληθούν. Είτε είστε υπέρβαροι είτε ένας εξαιρετικά γυμνασμένος αθλητής, η υπέρυθρη ακτινοβολία μπορεί να ανεβάσει την φυσική σας κατάσταση σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Τι Απώλεια Βάρους μπορώ να περιμένω από το πρόγραμμα;

Δεδομένου ότι η άσκηση καίει θερμίδες και μειώνει το βάρος, το όφελος της υπέρυθρης ακτινοβολίας είναι ότι ενισχύει αυτά τα αποτελέσματα. Με τη χρησιμοποίηση της υπέρυθρης ακτινοβολίας μπορείτε να κάψετε έως και διπλάσιο αριθμό θερμίδων και επομένως να μειώσετε περισσότερο το βάρος σας στο ίδιο χρονικό διάστημα με την ίδια προσπάθεια.

Τα αποτελέσματα ποικίλουν μεταξύ των ατόμων και των διαφορετικών τρόπων ζωής τους. Εντούτοις, ο μέσος όρος είναι 14 – 19 εκατοστά μετά από 15 συνεδρίες. Μετράμε τα αποτελέσματα σε εκατοστά, παρά σε βάρος δεδομένου ότι η αυξανόμενη άσκηση αυξάνει τους μύες και μειώνει το λίπος. Ο μυς είναι βαρύτερος από το λίπος, επομένως μπορείτε να χάσετε πόντους και να τονίσετε το σώμα σας χωρίς να χάσετε το αντίστοιχο βάρος.

Το χάσιμο βάρους με την υπέρυθρη ακτινοβολία έχει μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλες μεθόδους απώλειας βάρους. Καταρχήν, συμμετέχετε στην καρδιαγγειακή άσκηση που βελτιώνει τη γενική υγεία σας. Τα αποτελέσματα άλλων μεθόδων (δίαιτες, κ.ά.) είναι βασισμένα στην απώλεια ύδατος και είναι προσωρινά.

Η τακτική χρήση της υπέρυθρη ακτινοβολία που συνδυάζεται με έναν υγιεινό τρόπο ζωής θα δώσει μόνιμα και πραγματικά αποτελέσματα.

Πόσο συχνά θα πρέπει να χρησιμοποιώ υπέρυθρη ακτινοβολία;

Συστήνουμε χρήση υπέρυθρης ακτινοβολίας τρεις φορές την εβδομάδα. Η συνεδρία διαρκεί 30’. Μετά από τις αρχικές 15 συνεδρίες, συστήνουμε ένα ελάχιστο μία φορά την εβδομάδα για να διατηρήσουμε τα οφέλη ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης.

 

LIPOMASSAGE – LPG

 

Η ισορροπία μεταξύ παραγωγής και αποβολής λίπους είναι μια φυσική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται τα λιποκύτταρα. Παρά τον απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής και την καθημερινή φυσική δραστηριότητα, η εναπόθεση λίπους στο σώμα σας τείνει να αυξάνει χρόνο με το χρόνο, με αποτέλεσμα δυσμενή επακόλουθα στην εμφάνισή σας, όπως αύξηση όγκου και κυτταρίτιδα. Το μυστικό; Η αληθινή επαναδραστηριοποίηση των λιποκυττάρων.
Αυτή η πατενταρισμένη τεχνική αδυνατίσματος επανενεργοποιεί την αποβολή λίπους (λιπόλυση) με σκοπό την απομάκρυνση του τοπικού πάχους και την αποκατάσταση των ατελειών. Η μηχανική διέγερση που προκαλούν οι κύλινδροι της LPG πυροδοτεί βιολογικές αντιδράσεις βαθιά στον λιπώδη και τον συνδετικό ιστό, όπως: ενεργοποίηση της λιπόλυσης και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αποτελέσματα: Πιο λεπτή σιλουέτα και ένα πιο σφριγηλό και απαλό δέρμα. ENDERMOLOGIE είναι η επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης εξελιγμένη από την LPG και πιστοποιημένη με περισσότερες από 128 επιστημονικές μελέτες. Μέσω της αρχής της μετάδοσης μηχανικών μηνυμάτων (‘mechanotransduction’), η επιφάνεια του δερματικού ιστού διεγείρεται, ώστε να προκαλέσει στα βαθύτερα στρώματα βιολογικές απαντήσεις, που είναι ανώδυνες και μη επεμβατικές. Το LPG είναι γαλλικής προέλευσης και πιστοποιημένο από το FDA.

Διάσημη τεχνολογική καινοτομία.
Ριζικά ανασχεδιασμένο, το CELLU M6 Integral συνδυάζει δύναμη και λεπτότητα σε ένα πρωτοπόρο τεχνολογικά αποτέλεσμα. Το σύστημα Integral της τελευταίας γενιάς CELLU M6 περιλαμβάνει 2 τεχνικές θεραπείας, σώματος και προσώπου, υψηλής ακρίβειας. Μία δημιουργία της LPG από το 1986, αυτή η αποκλειστική τεχνική κυτταρικής διέγερσης (ENDERMOLOGIE) προσφέρει μια 100% φυσική θεραπεία που προκαλεί βελτιωτικές αλλαγές στον συνδετικό ιστό τόσο για αισθητικούς όσο και θεραπευτικούς σκοπούς.

Ergodrive: Νέα θεραπευτική κεφαλή ROLL με ανεξάρτητους μηχανικούς κυλίνδρους.
Μεγαλύτερη επιφάνεια εισρόφησης κατά 50%! Το LIPOMASSAGE ποτέ δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό… Αληθινή τεχνολογική καινοτομία με τη νέα θεραπευτική κεφαλή Ergodrive που επιτρέπει την εισρόφηση του ιστού με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.

● 1.5 φορά βαθύτερος θεραπευτικός θάλαμος για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

● Ανεξάρτητοι μηχανικοί κύλινδροι (πατέντα LPG) για θεραπείες υψηλής ακρίβειας.

● Οθόνη ελέγχου, ενσωματωμένες εντολές και περιστρεφόμενη κεφαλή για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

● 4 τρόποι περιστροφής των κυλίνδρων για εξατομικευμένα αποτελέσματα: κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, επιδερμική σύσφιγξη, λεμφική παροχέτευση.

3 Νέες θεραπευτικές κεφαλές
Αντιγηραντική αναδόμηση για ολοένα πιο δυναμική κυτταρική διέγερση. Ανακαλύψτε το ENDERMOLIFT… τη νέα αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης. Αυτές οι 3 νέες κεφαλές θεραπείας LIFT προσφέρουν απαράμιλλη ακρίβεια εφαρμογής για μοναδικές αντιγηραντικές επιδώσεις.

● Το LIFT είναι προσαρμόσιμο σε όλους τους τύπους δέρματος (κανονικό και ευαίσθητο) για βέλτιστα αποτελέσματα κυτταρικής διέγερσης.

3 επίπεδα έντασης για ολοκληρωμένη θεραπεία αντιγήρανσης υψηλής ακρίβειας: ανανεώνει, συσφίγγει, λειαίνει. TR 50 Νέα κεφαλή θεραπείας, ειδικά σχεδιασμένο για θεραπείες όπως: ίνωση, οίδημα, φλεγμονή, πριν και μετά τη λιποαναρρόφηση…

● Ανεξάρτητοι μηχανικοί κύλινδροι (Πατέντα LPG).

● 3 σετ για εν τω βάθει ή επιφανειακή υψηλής ακρίβειας εισρόφηση ιστού.

● Οθόνη ελέγχου και ενσωματωμένες εντολές για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης.

● Μικρο-στόμια και μικρο-κεφαλές για μία στοχευμένη εφαρμογή σε πολύ μικρές περιοχές θεραπείας (πχ. δάκτυλα).

 

Κοντά στα 60 προ-εγκατεστημένα προγράμματα:

● Θεραπείες Σώματος: Θεραπεία LIPOMASSAGE ανδροειδούς σωματότυπου, θεραπεία LIPOMASSAGE γυναικοειδούς σωματότυπου, θεραπεία κυτταρίτιδας, θεραπεία σύσφιγξης κλπ.

● Φυσική Κατάσταση (Fitness): Θεραπεία προετοιμασίας και αποκατάστασης LPG.

● Υγεία: Ίνωση, φλεγμονή, οίδημα, λεμφοίδημα, φλεβική ανεπάρκεια…

● Σπορ: Τραυματισμοί τενόντων συνδέσμων, προετοιμασία, αποκατάσταση…

● Spa: Θεραπεία λιπογλυπτικής, θεραπεία λείανσης της κυτταρίτιδας.

● Θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής: Προεγχειρητικά και μετά τη λιποαναρρόφηση, προεγχειρητικά και μετά το lifting.

 

ION DETOX FOOT SPA

Από τη στιγμή της γέννησης το ανθρώπινο σώμα έρχεται σε επαφή με διάφορους βλαπτικούς παράγοντες, όπως τοξίνες, χημικά, ρύπανση, συντηρητικά στις τροφές, ακτινοβολία που προκαλούν βλάβη στα βασικά δομικά στοιχεία του οργανισμού, με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται ασταθή. Αυτά με την σειρά τους αποσταθεροποιούν γειτονικά τους μόρια και αυτό το φαινόμενο ως αλυσιδωτή αντίδραση επηρεάζει μια ευρύτερη περιοχή μέσα στο σώμα. Έτσι προκαλείται το γήρας και φθίνει η ομορφιά. Τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό; Υπάρχουν ουσίες που βοηθούν στη μείωση αυτής της βλάβης, όπως το σελήνιο, η βιταμίνη C κ.α. Επίσης και μηχανισμοί στο σώμα είναι υπεύθυνοι να διορθώσουν τη ζημιά που προκαλείται σε μοριακό και κυτταρικό επίπεδο.

Ζούμε σε μια εποχή που ο άνθρωπος βάλλεται βιολογικά με πάνω από 85.000 βιομηχανικά χημικά να βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε εμπορική χρήση. Αν υπολογίσει κανείς το φαινόμενο της συσσώρευσης αυτών των χημικών στο ανθρώπινο σώμα και κυρίως στο λιπώδη ιστό όπως και την αυξημένη έκθεση σε ακτινοβολία, μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί ότι αυτοί οι μηχανισμοί επιδιόρθωσης είναι ανεπαρκείς και κορεσμένοι. Έχουμε λοιπόν δύο είδη γήρατος. Το βιολογικό προγραμματισμένο γήρας που είναι καταγραμμένο στο DNA του κάθε οργανισμού το οποίο είναι αναπόφευκτο και δεν μπορούμε να το αντιστρέψουμε, και το γήρας που οφείλεται στις συσσωρευμένες χημικές βλάβες.

Το δεύτερο αυτό είδος γήρατος οφείλεται στα τοξικά χημικά, στην ακτινοβολία και στους εξωγενείς παράγοντες που αποσταθεροποιούν τον οργανισμό σε μοριακό και κυτταρικό επίπεδο. Αν μπορούσε κανείς να μειώσει το τοξικό φορτίο, να το απαλλάξει από τις τοξίνες που τον επιβαρύνουν και να παρέχει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, θα είχε σημαντικά αποτελέσματα στην βελτίωση του δεύτερου παράγοντα στον οποίο οφείλεται το γήρας. Οι αλλαγές στο χρώμα του νερού είναι μόνο μερική ένδειξη των τοξινών που απελευθερώνονται από το σώμα. Οι αόρατες μικροσκοπικές επιδράσεις είναι πολύ πιο βαθιές.

Πιθανά οφέλη καθαρισμού με ιόντα:
Βοηθά στην αποκατάσταση του σώματος και ενισχύει την ανθεκτικότητα του οργανισμού στις περιβαλλοντικές τοξίνες, εξουδετερώνοντας τα χημικά που λαμβάνουμε από φάρμακα, ρύπανση και τρόφιμα (κυρίως επεξεργασμένα).

■ Παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους (Βοηθά στην απώλεια βάρους)

■ Ανακουφίζει από Πονοκεφάλους – Βοηθά στην ανακούφιση από πονοκεφάλους.

■ Επιβραδύνει τη γήρανση και βελτιώνει την ελαστικότητα του σώματος.

■ Αναζωογονεί και ενεργοποιεί όλο το σώμα.

■ Βελτιώνει την Απορρόφηση των Θρεπτικών Συστατικών από τις Τροφές

■ Αυξάνει την Ενέργεια

■ Βελτιώνει την ικανότητα καθαρισμού του σώματος

■ Προωθεί τον μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος

■ Βοηθά στην Ανακούφιση από Πόνους και Ένταση

■ Βελτιώνει αισθητά τον Ύπνο

■ Τονώνει το Ανοσοποιητικό Σύστημα (Βοηθά στην Εξισορρόπηση του Ανοσοποιητικού Συστήματος)

■ Είναι ασφαλές για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω

TENS

Μηχάνημα παθητικής γυμναστικής, ενεργοποιείται το μυϊκό σύστημα με μηχανικό τρόπο. Έχει αποτελέσματα στη μείωση του σωματικού λίπους και στην ενίσχυση των μυών. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό και συντελεί στην απώλεια βάρους, βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, αυξάνει την ενεργειακή δύναμη χωρίς το άτομο να καταβάλει κάποια προσπάθεια.

 

SLIMMING BLANKET

Προσφέρει αποτοξίνωση, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αύξηση του μεταβολισμού και ταυτόχρονα μεταφορά πολλών θρεπτικών συστατικών από και προς το αίμα.

CRIOSHOCK


Το CRIOSHOCK συνδυάζει την μέθοδο της κρυολιπόλυσης, electroporation και Shock Wave σε μια μοναδική συσκευή για την παροχή ολικής προσέγγισης, ενισχύοντας τα οφέλη της ελεγχόμενης κρυσταλλικής κρυσταλλοποίησης με ηλεκτρική διέγερση και οξεία μηχανική ακουστική ενέργεια κύματος για πιο ολοκληρωμένες, πιο γρήγορες και πιο μακροπρόθεσμες κλινικές εκβάσεις.

• Η πλατφόρμα CRIOSHOCK προσφέρει μια μη επεμβατική διαδικασία συνδυασμού για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, τη μείωση του λιπώδους ιστού και τη σύσφιξη του δέρματος με βάση την αποδεδειγμένη επιστήμη.

Τι είναι το πλεονέκτημα του CRIOSHOCK;

• 3 φορές πιο γρήγορα αποτελέσματα

• 3 φορές πιο αποτελεσματικό

• Μείωση περιφέρειας έως 6,8 CM

• Μέχρι 40% έως 60% μείωση λιπoκυττάρων ανά θεραπεία

• E-CRYO PAD χωρίς αναρρόφηση έτσι αποφεύγεται η χαλάρωση και ο μοναδικός σχεδιασμός καμπύλης εξασφαλίζει τέλεια επαφή με την περιοχή που έχει υποστεί αγωγή έτσι ώστε επιτυγχάνεται εξαιρετική μεταφορά ψύξης στα υποδόρια λιπώδη κύτταρα.
• Ηλεκτροπόρωση:Το σύστημα ηλεκτροδιάτρησης προσφέρει βιοδιέγερση από ηλεκτρικές παλμούς, μιμείται τη βιο-ηλεκτρική διαδικασία του σώματος, δημιουργεί μυϊκές συσπάσεις, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει ταυτόχρονα το μεταβολισμό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κρυολιπόλυσης, τονώνει το σώμα και μειώνει τις ανεπιθύμητες ίντσες ενώ αυξάνει τον ορατό μυϊκό ορισμό σε 30 λεπτά.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ SHOCKWAVE
• Η θεραπεία shockwave παράγει μηχανική δράση στην κυκλοφορία του αίματος, τη δομή κολλαγόνου και τον συνδετικό ιστό, με επιτυχία στις κλινικές ανάγκες της θεραπείας κατά της κυτταρίτιδας και άλλων αισθητικών θεραπειών. Έχει διεξαχθεί πολλή έρευνα που υπογραμμίζει το γεγονός ότι η θεραπεία με shockwave επιταχύνει τα αποτελέσματα άλλων απομακρύνσεων του λίπους, της σύσφιξης του δέρματος και της κυτταρίτιδας.

• Μετά την εφαρμογή του E-CRYO Pads για τη μείωση του λίπους, συνιστάται επειγόντως μια εκτενέστερη εφαρμογή σύσφιξης του δέρματος. Τα ακτινωτά κύματα ακτίνων υψηλής ενέργειας έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι έχουν μεγάλη επίδραση στη δομή του κολλαγόνου και στον συνδετικό ιστό του δέρματος, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Διεγείρει το σχηματισμό κολλαγόνου, ενώ το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και η σταθερότητα του είναι ορατή μετά από μερικές μόνο εφαρμογές.

 

PRESSOTHERAPY


Το λεμφικό σύστημα είναι ένα δίκτυο αγγείων (λεμφαγγείων) που σκοπό έχει να μεταφέρει απόβλητα του μεταβολισμού των κυττάρων πίσω στο φλεβικό σύστημα. Στο δίκτυο αυτό, σε συγκεκριμένα σημεία παρεμβάλλονται αδένες (λεμφαδένες) που σκοπό έχουν να φιλτράρουν το λεμφικό υγρό. Οι τεχνικές λεμφικής παροχέτευσης σκοπό έχουν είτε να βοηθήσουν το υγειές λεμφικό σύστημα να μεταφέρει περισσότερο φορτίο πίσω στο φλεβικό σύστημα ή να μεταφέρουν το οίδημα πίσω στην κυκλοφορία. Βασική λειτουργία των λεμφαδένων, είναι η παραγωγή λεμφοκυττάρων και αντισωμάτων, τα οποία εμπλουτίζουν τη λέμφο, καθώς αυτή περνά αργά μέσα από αυτά. Τα αντισώματα ισχυροποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι χρήσιμα για την άμυνα του οργανισμού, έναντι διαφόρων νοσογόνων παραγόντων.

Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος με λεμφικό drainage που βοηθά στην σωστή κυκλοφορία της λέμφου και συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Έχει ως αποτέλεσμα την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με την αποβολή τοξινών και της κατακράτηση υγρών αλλά και στην αντιμετώπιση οιδημάτων. Με την ειδική συσκευή αεροθαλάμων, από μαλακό και εύκαμπτο υλικό, και ανάλογα με το εξατομικευμένο πρόγραμμα του καθενός επιτυγχάνουμε όλα τα πιο πάνω με την λεμφική παροχέτευση της κοιλιακής χώρας και των κάτω άκρων. Επίσης έχει άριστο αποτέλεσμα στην ανακούφιση των κουρασμένων ποδιών και αυτό γίνεται αντιληπτό από το πρώτο ραντεβού.

 

ACCENT SPA RF


Ως Ραδιοσυχνότητα ορίζεται μια ταλάντωση που μεταδίδεται ως μη ιοντίζουσα ενέργεια, με την ταχύτητα του φωτός, με τη μορφή εναλλασσόμενου ηλεκτρικού και μαγνητικού πεδίου. Επειδή πρόκειται για μη ιοντίζουσα ακτινοβολία οι ραδιοσυχνότητες δεν προκαλούν γενετικές μεταλλάξεις και δεν παρουσιάζουν αθροιστικά φαινόμενα. Οι συσκευές ραδιοσυχνοτήτων εκπέμπουν ραδιοκύματα μέσω ηλεκτροδίων με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας του ιστού και την συστολή και αναδόμηση του κολλαγόνου.

Η εφαρμογή μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων στην επιδερμίδα επιφέρει σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του κορμού και βελτίωση του περιγράμματός αντίστοιχα.

Η θεραπεία διαρκεί από 14 έως 45 λεπτά ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπείας περιοχής. Συνήθως απαιτούνται 6 έως 9 συνεδρίες με μονοπολική ραδιοσυχνότητα, 1 συνεδρία ανά 15 ημέρες οι πρώτες 6 και οι επόμενες 1 ανά μήνα. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 12 με 24 μήνες. Μετά τη θεραπεία ο ασθενής εμφανίζει μια παροδική ερυθρότητα και οίδημα που εξαφανίζονται μέσα στις επόμενες ώρες. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί μονοπολική με διπολική ραδιοσυχνότητα, 1 συνεδρία την εβδομάδα εναλλάξ.
Οι Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος σύσφιξης της επιδερμίδας, χωρίς να απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και οι ασθενείς επιστρέφουν αμέσως στις δραστηριότητές τους.

Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται για:

Σύσφιξη επιδερμίδας
Αναδόμηση κολλαγόνου
Αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου (mini lift )
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και αναμόρφωσης του περιγράμματος του κορμού.

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες Accent;

Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική θεραπεία σύσφιξης με τη χρήση μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας. Oι ραδιοσυχνότητες ACCENT αυξάνουν τη θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Αυτή η στοχευμένη ενέργεια βοηθάει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.
Το σύστημα ACCENT παρέχει ορατά αποτελέσματα σύντομα γιατί είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση διπλού στρώματος. Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη. Αυτός είναι ο λόγος που οι περοσσότεροι ασθενείς βλέπουν αποτελέσματα αμέσως.
Η μονοπολική χρησιμοποιείται για να μεταφέρει την θερμότητα σε μεγάλα βάθη ενώ η διπολική ραδιοσυχνότητα θερμαίνει τους ιστούς πιο επιφανειακά.

Οι ειδικοί στο Euphoric Spa & Beauty είναι αυτοί ο οποίοι θα επιλέξουν ποια κεφαλή θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την περιοχή και το πρόβλημα του πελάτη.
Για τις περιοχές του προσώπου θα χρησιμοποιήσει τη διπολική ραδιοσυχνότητα για τη βελτίωση της υφής στις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στις παρειές.
Στο προγούλι θα χρησιμοποιηθεί η μονοπολική ραδιοσυχνότητα για να μεταφέρει τη θερμότητα σε βάθος και να κάνει λιποδιάλυση.
Εάν κριθεί απαραίτητο θα γίνει συνδυασμός και των δύο κεφαλών.

Μία συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως μία ώρα αναλόγως το μέγεθος της περιοχής της συνεδρίας. Χρειάζονται κατά μέσο όρο 6-8 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα τουλάχιστον 15 ημερών. Τα αποτελέσματα είναι ορατά τις επόμενες δύο εβδομάδες με πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι με την πάροδο του χρόνου το δέρμα συσφίγγει ακόμη περισσότερο, καθώς η παραγωγή νέου κολλαγόνου συνεχίζεται. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Το ACCENT έχει επίσημα έγκριση από το FDA και χρησιμοποιείται καθημερινά, ακίνδυνα και με μεγάλη επιτυχία σε χιλιάδες άτομα ανά τον κόσμο.
Δείτε το video

ACCENT iPIXEL MICRO PLASMA RF

https://www.youtube.com/watch?v=aiF6Twtj8Gs
 

 

maderotherapy

Η maderotherapy είναι μια επαναστατική μέθοδος που προέρχεται από την Κολομβία και βασίζεται στη χρήση ανατομικά σχεδιασμένων ξύλινων εργαλείων που καθιστούν τη θεραπεία 100% φυσική χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα. Αυτή η θεραπεία συστήνεται σε άτομα με εναποθέσεις τοπικού πάχους και κυτταρίτιδα.

Η μέθοδος χρησιμοποιεί την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος (δημιουργείται υπεραιμία και ερυθρότητα) στις επίμαχες περιοχές μέσω της άσκησης πιεστικών κινήσεων. Με την εφαρμογή πίεσης μέσω ειδικών ξύλινων εργαλείων στις προβληματικές περιοχές, ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα του σώματος, απελευθερώνονται οι συσσωρευμένες τοξίνες και ενεργοποιείται ο μεταβολισμός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διασπάται το τοπικό λίπος, να διαλύεται η κυτταρίτιδα και το δέρμα να φαίνεται λείο αφού καταστρέφεται η όψη «φλοιού πορτοκαλιού».

Το μασάζ που γίνεται σε κάθε συνεδρία με διαφορετικά εργαλεία, μπορεί τις πρώτες φορές να είναι επώδυνο, στη συνέχεια όμως γίνεται ευχάριστο και χαλαρωτικό.

Τα οφέλη της μεθόδου είναι πολλά όπως:

– Διέγερση του λεμφικού συστήματος
– Επιτάχυνση του μεταβολισμού
– Εξάλειψη των τοξινών
– Αφαίρεση της κυτταρίτιδας
– Καύση λίπους
– Τόνωση και σύσφιξη
– Αδυνάτισμα

Δεν μπορούν να υποβληθούν στη συγκεκριμένη θεραπεία οι εγκυμονούσες, λεχώνες (μόνο μετά από 4 μήνες, όταν σταθεροποιούνται οι ορμόνες), θηλάζουσες μητέρες και όσοι έχουν κιρσούς. Επίσης η μέθοδος είναι καλύτερα να μην εφαρμόζεται κατά την έμμηνο ρύση.