ΝΥΧΙΑ – ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

Κάθε γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της φροντίζει να έχει πάντα περιποιημένα άκρα και όμορφα νύχια μιας και αυτό είναι ένα από τα σύμβολα της θηλυκότητας. Τα περιποιημένα νύχια αποτελούν δείγμα καλής υγείας και καθαριότητας. Επειδή λοιπόν είναι από τα πιο εκτεθειμένα σημεία του σώματος μας οφείλουμε να τους δώσουμε την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα. Τα πόδια μας είναι ένα σημείο του σώματός μας που καταπονείται ιδιαίτερα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και για όλη μας τη ζωή. Σκεφτείτε πόσο καταπονούνται με το βάρος του σώματός μας, με την ορθοστασία και πολύ περισσότερο όταν είναι κλεισμένα μέσα σε στενά και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Το καλοκαίρι λόγω του ότι το πόδι αερίζεται καλύτερα, κινδυνεύουμε λιγότερο κυρίως από μυκητιάσεις. Γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίζουμε τα πόδια μας, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο για λόγους αισθητικής αλλά και για λόγους υγιεινής. Η πολύχρονη εμπειρία μας στα τεχνητά νύχια, μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε το νύχι, ώστε η εμφάνιση του να μοιάζει με φυσικό.

Τα τεχνητά νύχια είναι δυνατά & δεν σπάνε, δεν ξεκολλάνε & πάντα βρίσκουμε τον καλύτερο τρόπο για την καλύτερη κράτηση. Στα τεχνητά νύχια χρησιμοποιούμε gel ή gel polish ή και τα δύο μαζί. Τα πολλά χρώματα gel και αξεσουάρ, μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε πολύχρωμα σχέδια & φανταστικά τεχνητά νύχια. Σε συνεργασία με το εξωτερικό το ινστιτούτο μας αποτελεί το εκπαιδευτικό κέντρο ονυχοπλαστικής της CNI.

Στο Euphoric Spa&Beauty μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο κάτω υπηρεσίες στην ονυχοπλαστική. Τεχνητά νύχια Επέκταση με tips με μόνιμο γαλλικό η μόνιμο χρώμα Επέκταση με φόρμα με μόνιμο γαλλικό η μόνιμο χρώμα Επιδιόρθωση με μετάξι / fiberglass Ενίσχυση φυσικού νυχιού με gel με μόνιμο γαλλικό η μόνιμο χρώμα Ενίσχυση φυσικού νυχιού με gel polish

ΠΑΡΑΦΙΝΗ
ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΣΚΑΣΜΕΝΕΣ ΦΤΕΡΝΕΣ
ΣΠΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ
ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ
ΣΠΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ