Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
  • No products in the cart.
a

MICRONEEDLING FRACTIONAL RF

Αναζωογόνηση Προσώπου για μια Φυσικά νεανική επιδερμίδα

Εκεί, γύρω στα τριάντα, οι πρώτες ρυτίδες και κηλίδες αρχίζουν να εμφανίζονται και το δέρμα σας αρχίζει να χάνει την νεανικότητα του. Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη θεραπεία Microneeling RF;

Microneedling Fractional RF

Η Τεχνολογία στην υπηρεσία της φυσικής νεότητας

H πρωτεΐνη που παράγεται από το ίδιο μας το δέρμα αντιπροσωπεύεται από το κολλαγόνο σε ποσοστό 70%. Διακρίνεται σε 2 τύπους κολλαγόνου, Ι και ΙΙ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διατροφή δεν μπορεί να αποτελέσει πηγή πρόσληψης του κολλαγόνου. Μπορούμε, ωστόσο, να ωθήσουμε το σώμα μας στην παραγωγή κολλαγόνου.

Χάρη στο Σύστημα Κλασματικών Ραδιοσυχνοτήτων RF (Microneedling RF), τραυματίζουμε ελεγχόμενα το δέρμα έτσι διεγείρεται αυτή ακριβώς η διαδικασία κατά την οποία επουλώνεται ο ίδιος ο οργανισμός. Ως αποτέλεσμα έχουμε την ανάπλαση του κατεστραμμένου δέρματος και κατ’ επέκταση την ανάκτηση της φρεσκάδας, της λάμψης και της υγιούς του όψης.

Σύστημα Κλασματικών Ραδιοσυχνοτήτων RF (Microneedling RF)

Πρόκειται για ελεγχόμενη διοχέτευση ηλεκτροθερμικής ενέργειας σε ρυθμιζόμενο βάθος, στην κατώτερη στιβάδα του δέρματος (χόριο). Η θεραπεία Microneedling RF αποτελεί µία θεραπεία εντυπωσιακών αποτελεσμάτων, εξαιτίας της ικανότητας του οργανισμού στην παραγωγή κολλαγόνου. Μπορεί και διαπερνά µε απόλυτη ασφάλεια το βαθύτερο στρώμα του δέρματος, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό νέοκολλαγένεση. Έτσι, στο σημείο εφαρμογής της θεραπείας, προξενούμε μια αντίδραση τεχνητής μορφής. Πιο συγκεκριμένα, η διείσδυση πολλών μονωμένων μικροακίδων στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος, παράγουν, χάρη στην εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων, θερμική ενέργεια σε βάθος 0,5-2,00mm. Αυτό το επιτυγχάνουν, χωρίς να επηρεάζουν την εξωτερική επιφάνεια, γεγονός που οφείλεται στη μόνωση που έχουν οι βελόνες.

Η θεραπεία Microneedling RF είναι ενδεχομένως η πιο καινοτόμα θεραπεία που έχει να παρουσιάσει μέχρι σήμερα η κοσμητική . Σε αντίθεση με τα παλαιού τύπου laser, μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο, λαιμό και στα χέρια. Είναι ιδανική για:

  • Σύσφιξη, Ανάπλαση, Ρυτίδες προσώπου, περιοφθαλμικές & λαιμού
  • Φωτογήρανση
  • Σμίκρυνση διευρυμένων πόρων & ρύθμιση σμήγματος
  • Ανάπλαση ουλών ακμής ή άλλης αιτιολογίας
  • Σύσφιξη δέρματος σε δύσκολες περιοχές του σώματος (βραχίονες, γόνατα, κοιλιά, έσω μηροί)

Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστεί με άλλες σύγχρονες θεραπείες όπως 4d H.I.F.U.

Έχοντας τη δυνατότητα επιλογής του βάθους διείσδυσης της ενέργειας RF (ραδιοσυχνοτήτων) που διοχετεύεται καθώς και της χρονικής διάρκειας έκθεσης, επιτυγχάνεται τρισδιάστατη αναδιαμόρφωση του ιστού και πλήρης εξατομίκευση της θεραπείας ανάλογα με τις εκάστοτε ενδείξεις ή και συνδυασμούς ενδείξεων ανά περίπτωση.

Η θεραπεία Fractional RF Microneedling εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου, λαιμού καθώς και του σώματος. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται με πλήρη ασφάλεια μια ιδιαίτερα ενισχυμένη και αποτελεσματική θεραπεία τόσο στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος (βαθύ χόριο) όσο και στις πιο επιφανειακές (επιδερμίδα), ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και συνεπώς επιφέροντας την επιθυμητή βελτίωση σε πληθώρα αισθητικών προβλημάτων.

Προηγείται εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας πριν την συνεδρία για 45-60 λεπτά. Στη συνέχεια, γίνεται η εφαρμογή της θεραπείας στην αντίστοιχη ανατομική περιοχή. Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από την έκταση της ανατομικής περιοχής στην οποία εφαρμόζεται η θεραπεία. Μια συνεδρία προσώπου – λαιμού διαρκεί περίπου 15 – 20 λεπτά ενώ για μια συνεδρία σώματος όπως είναι οι ραγάδες απαιτούνται 30 – 45 λεπτά.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται καθορίζεται από τις εκάστοτε ενδείξεις και συνήθως περιορίζεται σε μόλις 2-4 συνεδρίες. Το μεσοδιάστημα ανάμεσα στην κάθε συνεδρία είναι ένας μήνας.

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος και ποικίλει από μερικές ώρες έως και 2 ημέρες, ανάλογα με το πρωτόκολλο εφαρμογής, και συνήθως αφορά ήπια έως μέτρια ερυθρότητα. Η περιοχή μπορεί άμεσα να καλυφθεί με make up και να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Το Fractional Microneedling RF μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοθεραπεία ή να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία όπως και ενέσιμη θεραπεία, στο ενδεδειγμένο πλάνο ανάπλασης προσώπου που καταρτίζεται κατά την εξατομικευμένη ενημέρωση από ιατρό.

 

 

Microneedling Fractional RF