Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
  • No products in the cart.
a

MEDAMORPHOSIS – BEAUTY WITHOUT SURGERY

Τι επιτυγχάνουμε μετά από κάθε θεραπεία:
• Βαθύ καθαρισμό του προσώπου
• Έγχυση θρεπτικών ουσιών / βιταμινών / υαλουρονικού οξέος / DMAE (ανύψωση)
• Αναζωογόνηση του δέρματος
• Εξομάλυνση μικρότερων ρυτίδων, τόνωση των κηλίδων
• Άυξηση στο επίπεδο κολλαγόνου
• Εύκολη και ανώδυνη εξαγωγή σμήγματος
• Βαθειά ενυδάτωση ενυδάτωση χωρίς καθόλου ερεθισμούς στο δέρμα
• Βελτίωση της επιδερμίδας που είναι επιρρεπής στην ακμή, λιγότερη λιπαρότητα, λιγότερα σημάδια
• Εξομαλύνονται οι διεσταλμένοι πόροι καθώς και ο τόνος και υφή δέρματος
• Μείωση σακούλων κάτω από τα μάτια
• Βαθιά ενυδάτωση
• Άυξηση ελαστικότητας
• Βοηθά στη μείωση της υπερ-χρωματισμού (μελάσματα / καφέ κηλίδες)


Πόσες θεραπευτικές αγωγές είναι απαραίτητες;

Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι βλέπουν ορατή βελτίωση του δέρματος μετά από μία μόνο θεραπεία. Μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλες τις προηγμένες θεραπείες του δέρματος όπως RF, μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, υδροδερμοαπόξεση αλιώς υδροβολή και μάσκα LED. Μια σειρά από επαναλήψεις σίγουρα επιτυγχάνει το μέγιστο αποτελέσματα που μπορούμε να φτάσουμε.
Συνιστάται μια θεραπεία 6 εφαρμογών και ακολούθως μια εφαρμογή το μήνα.

8 διαφορετικές θεραπείες σε 1 συνεδρία:
1.HydraDermabrasion: είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αναδόμηση του δέρματος με μη επεμβατικό τρόπο. To HydraFacial είναι το μοναδικό μηχάνημα υδρο-δερμοαπόξεσης που συνδυάζει τον καθαρισμό, την απολέπιση, την εξαγωγή του σμήγματος, την λεύκανση , την αντιοξειδωτική προστασία και την βαθιά ενυδάτωση σε μία μόνο θεραπεία με αποτέλεσμα ένα καθαρότερο, ομορφότερο δέρμα χωρίς ερεθισμό. Βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, των μεγάλων πόρων, του δέρματος με τάση ακμής, των πανάδων και των κηλίδων.

Η θεραπεία γίνεται σε 4 βήματα: Βήμα 1ο. Γίνεται καθαρισμός εκτοξεύοντας νερό με καθαριστικά φυτικά εκχυλίσματα ενώ ταυτόχρονα γίνεται αναρρόφηση, η οποία απολεπίζει με φυσικό τρόπο το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και το προετοιμάζει για τα επόμενα βήματα. Βήμα 2ο Β-υδρόξυ- οξέα προωθούνται μέσω της κεφαλής στο δέρμα, έχουν λευκαντική και σμηγματορυθμιστική δράση. Βήμα 3ο Η ελικοειδής αναρρόφηση έχει σαν αποτέλεσμα τη διάνοιξη των πόρων του δέρματος και τον καθαρισμό του προσώπου από το σμήγμα του. Βήμα 4ο Ένα πλούσιο κοκτέιλ από αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνη Α, C και Ε μαζί με υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο προωθούνται σε μικρομοριακή μορφή στο καθαρό δέρμα για να απορροφηθούν και να χαρίσουν έτσι ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά χωρίς σχεδόν καθόλου ερεθισμό. Μειώνει την ανάγκη για κάλυψη ατελειών με make up και το δέρμα είναι πολύ πιο απαλό, λαμπερό, ελαστικό, δείχνει και είναι πολύ πιο υγιές.

2.Ultrasound: Επθτυγχάνουμε την διείσδυση ουσιών βαθιά στους ιστούς. Προάγει τη μικροκυκλοφορία και την ανανέωση του δέρματος. Τα προϊόντα μπορούν να διεισδύσουν βαθιά μέσα στο δέρμα, να επιτύχουν τη μέγιστη απορρόφηση.
3. RF: Με τη βοήθεια της θερμότητας διεγείρουμε τους ινοβλάστες για νεοκολλαγένεση που αυτό σημαίνει πιο σφριγηλό και διορθωμένο οβάλ προσώπου.
4.Ice head: Η παγωμένη κεφαλή μπορεί να παγώσει το δέρμα και να συρρικνωθούν πόροι. Η ενέργεια του πάγου μπορεί να διεισδύσει από την επιδερμίδα στο βαθύ δέρμα, να προωθήσει άμεσα την ισχυρή συστολή των πόρων του δέρματος, έτσι σχηματίζεται μια στρώση φυσικής μάσκας ψύξης στην επιφάνεια του δέρματος για να κλειδώσει τα θρεπτικά συστατικά του δέρματος.
5.BIO face lifting:Στόχος μας είναι η αύξηση της κυτταρικής διαπερατότητας, να βοηθήσει το δέρμα στην καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών και του νερού και με το οξυγονωμένο αίμα να ενισχύσει το επίπεδο σύνθεσης κολλαγόνου και να μειώσει τις ρυτίδες,
έτσι ώστε το δέρμα να είναι πιο μαλακό, ευλύγιστο και λαμπερό.
6. Oxygen injection gun: Έγχυση οξυγόνου, καθαρισμός του δέρματος, ενυδάτωση.
7.LED μάσκα: Η θεραπεία με φως LED δέρματος είναι η πιο καινοτόμος τεχνολογία της ημέρας στην φροντίδα του δέρματος, η οποία έχει αποδειχθεί αποτελεσματική για τη βελτίωση πολλών πτυχών της γήρανσης του δέρματος και προβληματικών περιοχών. Η μάσκα LED είναι η μόνη στην αγορά που προσφέρει και τις 7 έγχρωμες ρυθμίσεις, οι οποίες επιτρέπουν τη βέλτιστη βελτίωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, αντιμετώπιση δυσχρωμιών και την τραχύτητα. Αυτά τα αποτελέσματα υποστηρίζονται τόσο από την παραγωγή όσο και από τον πολλαπλασιασμό του κολλαγόνου, ενώ σκοτώνουν τα βακτήρια που προκαλούν σπυράκια, εμποδίζουν τα σημαδάκια και ελαχιστοποιούν τις κηλίδες και τις ουλές. Η θεραπεία με τη μάσκα LED είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση στα φάρμακα από το στόμα για δερματικά προβλήματα.
8.Mesoskin: Νέας γενιάς υπερσύγχρονη ψηφιακή μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες, ελεγχόμενη 100% από Microchip!

________________________________________
Νέας γενιάς υπερσύγχρονη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία με Electroporation και Microchip, πολλαπλών εγχύσεων ειδικών κοκτέιλ θρεπτικών συστατικών στο μεσόδερμα, με άμεσο αποτέλεσμα, χωρίς πόνο, χωρίς αποθεραπεία, χωρίς βελόνες, χωρίς τραυματισμό!
________________________________________
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Μεσοθεραπείας Mesoskin από άλλες επεμβατικές ή μη, μεθόδους;
Η συσκευή μεσοθεραπείας Mesoskin στηρίζει την επιτυχία της στην τεχνολογία EPM που συνδυάζει Electroporation (ηλεκτροπόρωση) και microchip που ανιχνεύει τις ανάγκες του δέρματος και επιλέγει ακριβώς την ποσότητα αλλά και το βάθος έκχυσης, δημιουργώντας μικροδιόδους στο δέρμα διαπερνώντας το προστατευτικό φιλμ της επιδερμίδας, για την άμεση διαδερμική εισχώρηση των δραστικών μεσοθεραπευτικών διαλυμάτων στο μεσόδερμα αναίμακτα, ελεγχόμενα 100% από το microchip και αποτελεσματικά σε βάθος 0,3 – 0,8 mm, επιτυγχάνοντας τόνωση της μικροκυκλοφορίας, αύξηση του μεταβολισμού και επιβράδυνση της γήρανσης των κυττάρων, χωρίς βελόνες και τραυματισμούς που στρεσάρουν το δέρμα.
________________________________________
Σε ποια προβλήματα δίνει λύση;
Η Μεσοθεραπεία με τη συσκευή Mesoskin έχει άριστα αποτελέσματα, στη γήρανση του προσώπου, στις ρυτίδες, τις ουλές, τις πανάδες, την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών.
________________________________________
Η τεχνολογία Electroporation and Microchip:
Η μέθοδος της Ηλεκτροπόρωσης με microchip, είναι μία τεχνική που χρησιμοποιεί αυτόματο ηλεκτρικό παλμό (us – ms), με σκοπό να αλλάξει προσωρινά τη δομή του επιδερμικού ιστού δημιουργώντας διμερή κανάλια, ώστε να αυξήσει την διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης για να επιτύχει την επιθυμητή απορρόφηση των δραστικών θρεπτικών συστατικών, επιτρέποντας έτσι στα υδρόφιλα μόρια που προηγουμένως δεν μπορούσαν να απορροφηθούν, να εισαχθούν στα κύτταρα σε βάθος διήθησης 0,3 – 0,8 mm, αποφεύγοντας την όποια ζημιά στα επιδερμικά κύτταρα.
________________________________________
Πότε είναι ορατά τα πρώτα αποτελέσματα και πόσο διατηρούνται;
Αμέσως μετά την 1η κιόλας συνεδρία το δέρμα είναι ενυδατωμένο και ευλύγιστο και μετά από μία σειρά θεραπειών οι μεγάλοι πόροι, το τραχύ δέρμα και άλλα δερματικά θέματα έχουν τεράστια βελτίωση.
Το δέρμα δεν είναι πια ξηρό ούτε ξεφλουδίζει, η συγκράτηση νερού έχει αυξηθεί και αν επιμείνουμε σε μακράς διάρκειας θεραπείες, οι ρυτίδες, η χαλάρωση και το άτονο δέρμα γίνονται παρελθόν.
Ωστόσο σε θεραπεία τριχόπτωσης, μετά από δύο μήνες επανεμφανίζονται νέα μαλλιά, η τριχόπτωση σταματάει, η επανέκφυση βαθμιαία αυξάνεται, η θρεπτικότητα του τριχωτού της κεφαλής έχει βελτιωθεί και η ρίζα έχει γίνει πιο γερή.
Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια αρκεί κανείς να χρησιμοποιεί και τα κατάλληλα δερμοκαλλυντικά, με τακτικές συνεδρίες συντήρησης.
________________________________________
Πως εφαρμόζεται;
Το πρώτο βήμα είναι πάντα η συμβουλευτική επίσκεψη.
Στην επίσκεψη αυτή θα διαγνώσουμε και θα συζητήσουμε το μέγεθος του προβλήματος και εάν θεωρηθεί απαραίτητο θα προχωρήσουμε σε test αλλεργίας.
Εφόσον όλα είναι με το μέρος μας, μετά το πρώτο 24ωρο μπορούμε να ξεκινήσουμε με την πρώτη συνεδρία ή οποία περιλαμβάνει και τις εξατομικευμένες οδηγίες.