Πως δρα το pixel RF;
Η δράση του pixel rf βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών, με τη μεταφορά θερμότητας μέσω των ραδιοσυχνοτήτων και την απομάκρυνση των επιφανειακών στιβάδων του δέρματος.
Το πλεονέκτημα της θεραπείας pixel rf είναι ότι παράγει χιλιάδες μικροσκοπικές επιφανειακές στήλες θερμικής ανάπλασης, pixel μέσω των οποίων αποβάλλονται από την επιδερμίδα επιδερμιδικά κύτταρα.
Με αυτόν τον τρόπο γύρω από τις pixel θερμικές ζώνες η επιδερμίδα παραμένει ανέπαφη και βοηθάει στην ταχύτατη επούλωση της περιοχής.
Το δέρμα επουλώνεται πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι εάν χειριζόμασταν ολόκληρη την περιοχή με τη μια, καθότι η θεραπεία χρησιμοποιεί τη φυσική διαδικασία επούλωσης για να δημιουργήσει νέο, υγιή ιστό, ο οποίος θα αντικαταστήσει τις ατέλειες της επιδερμίδας όπως, τις ρυτίδες, το μέλασμα, τις δυσχρωμίες, την ακτινική κεράτωση, τις χρωματικές αλλοιώσεις, τις ουλές ακμής και τις χειρουργικές ουλές.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το Pixel RF;
Σε όλες τις περιπτώσεις που χρειάζονται ανάπλαση της επιδερμίδας, όπως
• Ρυτίδες
• Ουλές ακμής ή χειρουργικές
• Ραγάδες

Ποια η διαφορά του fractional RF με fractional laser;
Το fraxel laser είναι το πρωτότυπο fractional laser της κατηγορίας Erbium.
Πρόκειται για την αυθεντική θεραπεία κλασματικού λέιζερ και αποτελεί το Gold Standard της βιομηχανίας στον τομέα της δερματικής αποκατάστασης και ανάπλασης.
Το fraxel δρα σε μεγάλο βάθος και η επούλωση είναι από μέσα προς τα έξω σε αντίθεση με το pixel το οποίο δρα επιφανειακά και επουλώνει από έξω προς τα μέσα.

Πόση ώρα διαρκεί η θεραπεία fractional RF;
Η συνεδρία διαρκεί περίπου είκοσι λεπτά.
Προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας για μισή ώρα έτσι ώστε η διαδικασία να είναι άνετη και ανώδυνη.

Πως θα είναι το δέρμα μου αμέσως μετά την εφαρμογή και τις επόμενες ημέρες;
Αμέσως μετά την συνεδρία υπάρχει ερυθρότητα και αίσθημα καύσου στην περιοχή.
Η ερυθρότητα καθώς και ένα ήπιο οίδημα θα κρατήσουν περίπου δύο ημέρες.
Aπαραίτητη είναι η αποφυγή του ήλιου και η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά μέσα στις επόμενες ημέρες δίνοντας μια πιο λαμπερή και νεανική όψη στο δέρμα αλλά και μακροπρόθεσμα καθώς η διαδικασία της επούλωσης ολοκληρώνει την λείανση ουλών, ρυτίδων αλλά και ραγάδων.