Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
  • No products in the cart.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα δερμοδιάγνωσης

2 Νοεμβρίου, 2022 - 3 Νοεμβρίου, 2022

€50
6094ed201df0f4fbfd0880cb immagine intro def p 1080 Ημερίδα δερμοδιάγνωσης

Hμερίδα δερμοδιάγνωσης με το μηχανημα νέας γενιάς Soft Fx σε συνεργασία με την IAS Beauty Suppliers αντιπροσωπος των Juliette Armand Κύπρου.

Σκοπός: Αξιολόγηση του δέρματος εξωτερικά και εσωτερικά σε βάθος, τρισδιάστατα και ψηφιακά.
Πραγματοποιεί μετρήσεις ταχείας ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο και καταγράφει τα επίπεδα ενυδάτωσης, μελανίνης, ελαστικότητας και pH της επιδερμίδας με ασύρματους αισθητήρες, καθώς και σμήγματος με ειδικές ταινίες. Προσφέρει αξιολόγηση στη χρώση της επιδερμίδας, πόρους, ρυτίδες, υφή, ερυθρότητα, κερατίνη, διάμετρος τρίχας, δομή τρίχας, πυκνότητα μαλλιών, πιτυρίδα.
Ώρα: 30 λεπτά
Κόστος συμμετοχής: €50.00 ή εντελώς δωρεάν με αγορά προϊόντων αξίας €70.00 και άνω από τα επαγγελματικά brands Juliette Armand.

Αρχές μέτρησης

Μέτρηση ενυδάτωσης
Το δέρμα χωρίζεται σε τρία στρώματα που ονομάζονται επιδερμίδα, χόριο και υποδόριος ιστός. Ένα πολύ λεπτό υδρολιπιδικό στρώμα βρίσκεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, το οποίο αποτελείται από τις εκκρίσεις των σμηγματογόνων αδένων. Διατηρεί τη σφριγηλότητα του δέρματος, εμποδίζει την υπερβολική διαδερμική απώλεια υγρασίας και την είσοδο επιβλαβών ουσιών. Η επιδερμίδα αποτελείται από πέντε διαφορετικά στρώματα. Το ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας είναι η κεράτινη στιβάδα, και όταν μιλάμε για την υγρασία του δέρματος, αναφερόμαστε στην περιεκτικότητα της υγρασίας στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.
Πώς γίνεται η μέτρηση: Το Soft FX μετρά την ενυδάτωση της κεράτινης στιβάδας μέσω της επιστημονικά αναγνωρισμένης χωρητικής μεθόδου, η οποία μετρά την ποσότητα του ηλεκτρικού ρεύματος που διέρχεται από έναν πυκνωτή. Κατά τη μέτρηση της ποσότητας ρεύματος, που ρέει μέσω της κεράτινης στιβάδας, μπορεί να εκτιμηθεί η διηλεκτρική σταθερά της ενυδατωμένης κεράτινης στιβάδας και να υπολογιστεί η περιεκτικότητά της σε υγρασία.
Μέτρηση pH της επιδερμίδας
Η μέτρηση του pH της επιφάνειας του δέρματος χρησιμοποιείται στην κλινική έρευνα για την αξιολόγηση των μεταβολών του pH μετά από εξωτερικές εκθέσεις και για την αξιολόγηση της κατάστασης του δέρματος. Η μέτρηση του pH με ποτενσιόμετρο είναι η πιο ακριβής και εύκολη μέθοδος που χρησιμοποιείται σήμερα.
Μέτρηση ελαστικότητας
Καθημερινά διάφοροι τύποι δυνάμεων μπορούν να αλλοιώσουν το δέρμα: ανύψωση, τάση, συστροφή, πίεση και συμπίεση. Όταν σταματήσουν αυτές οι δυνάμεις, το δέρμα επιστρέφει στην αρχική του θέση λόγω της ελαστικότητάς του.
Πώς γίνεται η μέτρηση: Βασίζεται στη μέθοδο αναρρόφησης. Από τεχνική άποψη, το πάτημα και η απελευθέρωση του εμβόλου δημιουργεί κενό στο εσωτερικό του αισθητήρα (ο αισθητήρας είναι εφοδιασμένος με μικρή αντλία, εξασφαλίζοντας την εφαρμογή του ίδιου και ακριβούς κενού για κάθε μέτρηση). Το δέρμα αντιδρά σε αυτό το ερέθισμα με αποτέλεσμα να εισχωρεί στον θάλαμο του αισθητήρα Η δερματική αλλοίωση ποσοτικοποιείται μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου αισθητήρα. Ο αισθητήρας παράγει μια εγκάρσια δέσμη φωτός στο εσωτερικό του. Όσο περισσότερο το δέρμα αλλοιώνεται στο εσωτερικό του αισθητήρα, τόσο περισσότερο θα μειώνεται η ένταση της δέσμης φωτός. Η μείωση του σήματος συσχετίζεται με την ελαστικότητα του δέρματος.
Μέτρηση σμήγματος
Το καλό δέρμα είναι απαλό, λείο και ελαστικό. Αυτό επιτυγχάνεται με μια λεπτή μεμβράνη υδρολιπιδίων στην κεράτινη στιβάδα. Αποτελείται κυρίως από σμήγμα, το οποίο αποβάλλεται από τους σμηγματογόνους αδένες, που βρίσκονται στο δέρμα, κοντά στους θύλακες των τριχών. Σκοπός του σμήγματος είναι να διατηρήσει την τρίχα εύκαμπτη και το δέρμα αδιάβροχο αλλά η υπερβολική παραγωγή του δημιουργεί λιπαρότητα.
Πώς γίνεται η μέτρηση: Στο Soft FX το σμήγμα μετριέται με ταινίες ευαίσθητες στο σμήγμα και η μέτρηση επεξεργάζεται στον υπολογιστή. Η απορροφητική ταινία σμήγματος χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση της λιπαρότητας στο δέρμα. Όταν εφαρμόζεται στην περιοχή μέτρησης για 5 δευτερόλεπτα, η λιπαρότητα που υπάρχει στο δέρμα συλλέγεται στο φιλμ. Στη συνέχεια, η ταινία τοποθετείται μπροστά από την Full-Face κάμερα σε μια συγκεκριμένη απόσταση για φωτογραφία. Η εικόνα επεξεργάζεται μέσω αλγορίθμου και παρέχεται η αριθμητική ανάγνωση του σμήγματος.
Μέτρηση μελανίνης
Είναι η πιο σημαντική χρωστική ουσία που καθορίζει το χρώμα του δέρματος στους ανθρώπους.
Πώς γίνεται η μέτρηση: Η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία μελανίνης βασίζεται στην αρχή απορρόφησης/ανάκλασης σε δύο καθορισμένα μήκη κύματος (875nm και 660nm). Τα επιλεγμένα μήκη κύματος αντιστοιχούν σε διαφορετικούς ρυθμούς απορρόφησης από τις χρωστικές του δέρματος. Μόλις ο αισθητήρας εφαρμοστεί στην επιφάνεια του δέρματος, η ακτινοβολία που εκπέμπεται από τις πηγές φωτός απορροφάται εν μέρει και αντανακλάται εν μέρει από το δέρμα. Η ακτινοβολία που αντανακλάται από το δέρμα φτάνει στον ανιχνευτή φωτογραφιών που μετρά την ποσότητα ενέργειας τόσο στα 660nm όσο και στα 880nm. Η επίδραση της μελανίνης παρατηρείται ως μείωση της ανακλαστικότητας σε όλες τις ζώνες.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
2 Νοεμβρίου, 2022
Τέλος:
3 Νοεμβρίου, 2022
Κόστος:
€50

Χώρος Διεξαγωγής

Euphoric Spa & Beauty
128 C Franklin Roosevelt
Limassol, cy 3011 Κύπρος
+ Χάρτης Google
Phone
+357 25256768
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Διοργανωτής

Euphoric Spa & Beauty
Phone
25256768
Email
info@euphoric-spa.com
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής