Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
  • No products in the cart.
a

Blog

tlpgopt ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LPG;

Πολλοί μας ρωτούν τι είναι το Lpg;
Η LPG είναι η πρώτη εταιρεία η οποία έλαβε την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.) για την κυτταρίτιδα, τη χάραξη του περιγράμματος του σώματος και προσφάτως και για την αποτελεσματικότητά της στη μετακαρκινική αποθεραπεία του Λεμφοιδήματος.
Η δράση της θεραπείας Endermologie® είναι διπλή: α) Μηχανοποίηση και β) Κινητοποίηση με τρόπο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο. Μέσω της τεχνολογίας IMR® (Independent Motorized Rollers) -κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως- η προσομοίωση της χειρομάλαξης γίνεται με τον πλέον επιστημονικό τρόπο. Δεκάδες κλινικές έρευνες, τα τελευταία 20 χρόνια, έχουν αποδείξει πως η ανεξάρτητη φορά και ταχύτητα των κυλίνδρων είναι αυτή η οποία επιτυγχάνει να μηχανοποιήσει και να κινητοποιήσει το συνδετικό ιστό σε επιφανειακό επίπεδο, εκεί όπου βρίσκεται, δηλαδή, το Επιφανειακό Παγιδευμένο Λίπος. Η αρνητική εισρόφηση (σε πολλαπλά επίπεδα, με βάση την ποιότητα του ιστού) φέρνει απλά τον ιστό μεταξύ των 2 κυλίνδρων. Η αποσυμπίεση της περιοχής, η ομαλοποίηση της φλούδας του πορτοκαλιού, η ελαστικοποίηση των διαφραγμάτων και η αύξηση της μικροκυκλοφορίας οφείλεται στον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο τρόπο κίνησης των κυλίνδρων.
Το αποτέλεσμα: Αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με απαλό και σφριγηλό δέρμα.
Πώς λειτουργεί;
Η Endermologie® περιλαμβάνει μια μηχανική κεφαλή θεραπείας (Keymodule® ) με δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους και πλήρως ρυθμισμένη εισρόφηση. Αυτή η μη επεμβατική κεφαλή δημιουργεί μια συμμετρική πτυχή δέρματος με απόλυτα φυσικό τρόπο, η οποία επιτρέπει την εν τω βάθει μηχανοποίηση και κινητοποίηση του ιστού, οδηγώντας στη μείωση της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων. Με μια ήπια ανύψωση και ένα κύλισμα του δέρματος, το Keymodule® υποκινεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών. Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για έναν αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τόνο. Φορώντας ένα κορμάκι, ειδικά σχεδιασμένο από την LPG, οι μηχανικοί κύλινδροι καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του σώματος και επικεντρώνονται, έπειτα, στις προβληματικές περιοχές. Η ελεγχόμενη εισρόφηση ανυψώνει ήπια και κυλά το δέρμα σας, για να κινητοποιήσει σε εν τω βάθει επίπεδα τις προβληματικές περιοχές, αυξάνοντας την υποδόρια ροή αίματος κατά 400 τοις εκατό (μετρήσεις Laser Doppler) και τη λεμφική ροή κατά 300 τοις εκατό (μετρήσεις Lymphoscintigraphy). Οι τοξίνες και οι δύσμορφες κατακρατήσεις υγρών αποβάλλονται, καθώς οι συνδετικές ίνες ελαστικοποιούνται και αποκαθίστανται.
Συνεδρίες με τα συστήματα της LPG «επανεκπαιδεύουν» στην πορεία τα λιποκύτταρα να αποβάλουν το λίπος. Μια παρατήρηση που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι ότι τα λιποκύτταρα, που είναι παθητικά από μεταβολικής άποψης στη μηριαία περιοχή της γυναίκας, εμφανίζονται να είναι ο κύριος αποδέκτης αυτής της «μηχανικής θεραπείας ιστού». Αυτή η μελέτη που συντονίζεται από τον καθηγητή Max Lafontan δείχνει ότι ο μηριαίος λιπώδης ιστός διεγείρεται ξεκάθαρα και η απώλεια βάρους συσχετίζεται με τη βελτιστοποίηση του φαινομένου λιπόλυσης, το οποίο είναι συχνά ανεπαρκές, ιδιαίτερα στο φαινόμενο της κυτταρίτιδας.
Lipomassage®
Συστηματική εκγύμναση, υγιεινή διατροφή, ειδικά προγράμματα απώλειας βάρους… έχετε κάνει τα πάντα για να χάσετε εκείνες τις αντιαισθητικές εναποθέσεις λίπους, αλλά αυτές δε λένε να φύγουν με τίποτα και επιμένουν. Το Lipomassage® δίνει τη λύση. Πρόκειται για μια μη επεμβατική τεχνική για το επίμονο πάχος, την κυτταρίτιδα και το επιδερμικά πλαδαρό δέρμα. Η τεχνική Lipomassage® βασισμένη στη θεραπεία Endermologie® είναι ένας μοναδικός και επιστημονικά αποδεδειγμένος μη επεμβατικός τρόπος λιποδιάλυσης για τη σμίλευση του σώματος, τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Η Lipomassage™ παρέχει πιο έντονα τη θεραπεία για γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα.
Η θεραπεία Lipomassage®, που εφαρμόζεται επιθετικά αλλά επιφανειακά, είναι 100% φυσική και απολαυστική, δεν απαιτεί ενέσεις και είναι εντελώς ανώδυνη. Με τη δράση της απελευθερώνει την τοπική εναπόθεση λίπους, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα, αλλά και σμιλεύει τις περιοχές του σώματος που στοχεύουμε.
• Δρα απευθείας κατά της κυτταρίτιδας, λειαίνει το φαινόμενο της ‘φλούδας του πορτοκαλιού’ και βελτιώνει ορατά την ποιότητα του δέρματος.
• Δραστηριοποιείται άμεσα για την αποσυμφόρηση του ιστού, ανανεώνοντας τη φλεβική ροή, αποβάλλοντας τις τοξίνες και αδυνατίζοντας το σώμα.
• Αποσυμφορεί τον συνδετικό ιστό, ενισχύει την μικρο-κυκλοφορία και μειώνει το οίδημα στα κάτω άκρα.
Αναδόμηση – Αργή διέγερση
Στόχος: Η τόνωση του φυσικού περιγράμματος του προσώπου και η αποσυμφόρησή του. Ενδείκνυται για οιδηματώδες και παχύ δέρμα.
Λείανση – Μεσαία διέγερση
Στόχος: Η οξυγόνωση και η ευεξία. Ενδείκνυται για το αφυδατωμένο ή/και χαλαρό δέρμα, τις γραμμές έκφρασης και την κουρασμένη όψη του προσώπου.
Σφριγηλότητα – Γρήγορη διέγερση
Στόχος: Η ανανέωση και η μείωση των σημαδιών γήρανσης. Ενδείκνυται για τα πιο γηρασμένα δέρματα.
Επιστημονικά αποδεδειγμένες από πολυάριθμες κλινικές μελέτες, η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική θεραπεία παγκοσμίως, η θεραπεία Endermologie® και η νέα της τεχνική Lipomassage® ανοίγουν νέα μονοπάτια στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Συστήνεται για κάποιον/α εάν:
1) παρά τις όποιες προσπάθειες για δίαιτα και φυσική άσκηση, υπάρχει ακόμη λίπος που επιμένει στις περιοχές των γλουτών, των μηρών, κάτω της υπογλουτιαίας πτυχής, της κοιλιάς, της πλάτης, του έσω γονάτου, ενώ υπάρχει ακόμα έντονη εν τω βάθει κυτταρίτιδα και πρησμένοι αστράγαλοι.
2) χάνει βάρος, αλλά θέλει να σμιλεύσει το σώμα της και να διατηρήσει τη σφριγηλότητα του δέρματός του/της.
3) μόλις γέννησε και θέλει να συσφίξει το σώμα της και να επαναφέρει τη σιλουέτα της στην αρχική της μορφή.
4) δε θέλει οι ορμονικές διαταράξεις που συνοδεύουν την περίοδο της εμμηνόπαυσης να αυξήσουν τον όγκο της μέσης της (διαμόρφωση ανδροειδούς σωματότυπου), της πλάτης ή των χεριών της.
Κάθε θεραπεία Εndermologie® & Lipomassage® διαρκεί περίπου 35 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα.
Lipomassage®
Το μυστικό για ένα πιο λεπτό και καλοσχηματισμένο σώμα βρίσκεται στην LPG και την καρδιά του λιποκυττάρου. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι το Lipomassage® ενεργοποιεί το λιποκύτταρο μέσω των β’ υποδοχέων που προκαλούν τη λιπόλυση (απελευθέρωση λίπους). Επίσης, το Lipomassage® διεγείρει τους ινοβλάστες (σύσφιγξη), διασπά το συσσωρευμένο λίπος, λειαίνει τις πτυχές του δέρματος και αυξάνει τις μεταβολικές ανταλλαγές και την παροχέτευση των κατακρατήσεων.
Αδυνάτισμα – ROLL’IN Ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης στο λιποκύτταρο, διασπώντας και απελευθερώνοντας λιπαρά οξέα.
Σύσφιγξη – ROLL’OUT Διεγείρει τους ινοβλάστες, ενισχύοντας τη δομή του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης, τονώνοντας και συσφίγγοντας έτσι το δέρμα.

Λιπογλυπτική – ROLL’UP Αποδιοργανώνει τις λιποκυψέλες και ελαστικοποιεί τα διαφραγμάτια (λειαίνοντας τη “φλούδα του πορτοκαλιού”).
Η μέθοδος του Lipomassage, Βήμα προς Βήμα
– Lipo-φωτογράφηση: Αξιολόγηση μέσω φωτογραφιών που υποδεικνύουν ακριβώς τις προβληματικές περιοχές κάτω από την επιρροή της βαρύτητας.
– Lipo-αξιολόγηση: Εξέταση του λιπώδους ιστού προκειμένου να καθοριστεί το πρωτόκολλο της θεραπείας.
– Lipo-σχεδιασμός: Σχεδίαση των προβληματικών περιοχών (λιπώδεις ζώνες) πάνω στο ειδικό κορμάκι θεραπείας της LPG.
– Lipo-απομόνωση: Οι διαλείπουσες μυϊκές συσπάσεις διαχωρίζουν τα στρώματα του ιστού, προκειμένου να καταπολεμήσουν με ακρίβεια το λίπος.
Και για άντρες…
Το Lipomassage είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και στους άντρες – Τοπικό πάχος, σωσίβια, κοιλιά, διπλοσάγονο, απροσδιόριστοι θωρακικοί μύες… Το Lipomassage® τα καταφέρνει εκεί όπου η δίαιτα και η άσκηση αποτυγχάνουν.
LIPO M6
Η LPG ανέπτυξε την έρευνα, βελτίωσε την τεχνολογία και δημιούργησε νέα πρωτόκολλα θεραπείας. Το αποτέλεσμα, που φέρει το όνομα LIPO M6 και η τεχνική Lipomassage®, έφερε την επανάσταση στη Μη Επεμβατική Λιπογλυπτική.
Το LIPO M6® στοχεύει αποκλειστικά στη θεραπεία της μη επεμβατικής λιπογλυπτικής στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Αυτό το τελευταίο σύστημα παρουσιάστηκε επίσημα από την LPG στο μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο αισθητικής, το Cosmoprof στην Μπολόνια, τον Απριλίου του 2007, όπου χαρακτηρίστηκε από τεράστια επιτυχία, συνυπολογίζοντας και τη νέα χαμηλή του τιμή.
Αποκλειστική τεχνολογία: Στην κεφαλή του συστήματος Lipo M6 ενσωματώνεται η αποκλειστική τεχνολογία LPG: Ανεξάρτητοι Μηχανικοί Κύλινδροι (IMR). Ανάλογα με τη φορά της περιστροφής και την ταχύτητα των κυλίνδρων, το δέρμα μηχανοποιείται με πολυάριθμους διαφορετικούς τρόπους – όλοι με διαφορετική διαδικασία σε σχέση με το βάθος και πάχος, τον τύπο της κυτταρίτιδας -για βέλτιστα αποτελέσματα.