Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
  • No products in the cart.
a

Blog

viber image 2021 02 23 09 49 59 result ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΤΟΥ EUPHORIC SPA & BEAUTY

Θέλεις να αφαιρέσεις χρόνια από το πρόσωπό σου; Έχεις κουραστεί να βλέπεις στον καθρέφτη σημάδια από ακμή, ουλές, δυσχρωμίες ή ρυτίδες; Μήπως βλέπεις τις αγαπημένες σου σταρ και αναρωτιέσαι πώς διατηρούνται τόσο νέες και φρέσκιες;

Οι πιο σύγχρονες θεραπείες προσώπου του Euphoric Spa & Beauty θα σε βοηθήσουν να πεις αντίο σε όσα σε ενοχλούν και να γίνεις ο πιο όμορφος εαυτός σου. Ανακάλυψέ τις!

Η σύγχρονη αισθητική ιατρική μας προσφέρει πολλά αποτελεσματικά εργαλεία για την άμεση αντιμετώπιση των ατελειών του προσώπου σε γυναίκες και άντρες. Προβλήματα που παλαιότερα αντιμετωπίζαμε μόνο με νυστέρι, πόνο, και μια μεγάλη περίοδο αποθεραπείας, πλέον θεραπεύονται αναίμακτα, ανώδυνα και πάνω από όλα αποτελεσματικά. Στο Euphoric Spa & Beauty, με σεβασμό στην υγεία και τις ανάγκες των πελατών μας, φροντίζουμε να σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες θεραπείες αισθητικής ιατρικής και μόνο επώνυμα μηχανήματα, που είναι κλινικά δοκιμασμένα και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις ασφάλειας.

Γνωρίστε αναλυτικά τις best seller θεραπείες μας και κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με τους skin care experts μας για να ακολουθήσετε το θεραπευτικό πρωτόκολλο που ταιριάζει στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.

DERMAPEN

Μια πολύ δημοφιλής θεραπεία με άριστα αποτελέσματα στη γήρανση του προσώπου, τις ρυτίδες, τις ουλές, αλλά και τις πανάδες.

Πώς λειτουργεί: Η συσκευήDERMAPEN είναι η πιο γρήγορη ψηφιακή συσκευή μικροβελονισμού στον κόσμο. Χάρη στις μικροβελόνες που διαθέτει, προκαλεί «μικροτραυματισμούς» στην επιδερμίδα δέρμα, διεγείροντας έτσι στο μέγιστο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το νέο κολλαγόνο ανεβαίνει προς την επιφάνεια της επιδερμίδας όπου εγκαθίσταται και βοηθά μακροπρόθεσμα στην δερματική ανάπλαση. Δεν προκαλεί γρατσουνιές, μελανιές ή ξεφλούδισμα και είναι ιδανικό για περιπτώσεις όπως ουλές από ακμή, μετεγχειρητικές ουλές, ρυτίδες, χαλάρωση και απώλεια τόνου της επιδερμίδας, ραβδώσεις και γενικά βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.

Διάρκεια: Η διάρκεια της θεραπείας διαρκεί από 15 λεπτά έως μισή ώρα, ενώ μετά το τέλος της εφαρμογής μπορεί ο ασθενής να επιστρέψει στις συνήθεις δραστηριότητές του. 

Αποθεραπεία & Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ το δέρμα εξακολουθεί να βελτιώνεται για τους επόμενους 6-12 μήνες.

Κόστος: Κυμαίνεται από €75 – €150 ανάλογα από τις δραστικές ουσίες που θα εισχωρήσουμε.

Fractional iPixel RF

Η ιδανική θεραπεία για την ανάπλαση της επιδερμίδας και το σβήσιμο ρυτίδων, χειρουργικών ουλών ή ουλών ακμής και ραγάδων.

Πώς λειτουργεί: Η δράση του pixel rf βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών, με τη μεταφορά θερμότητας μέσω των ραδιοσυχνοτήτων και την απομάκρυνση των επιφανειακών στιβάδων του δέρματος. Το πλεονέκτημα της θεραπείας pixel rf είναι ότι παράγει χιλιάδες μικροσκοπικές επιφανειακές στήλες θερμικής ανάπλασης pixel, μέσω των οποίων αποβάλλονται από την επιδερμίδα επιδερμιδικά κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο, η επιδερμίδα γύρω από τις pixel θερμικές ζώνες παραμένει ανέπαφη και έτσι επιτυγχάνουμε την ταχύτατη επούλωση της περιοχής. Το δέρμα επουλώνεται πολύ πιο γρήγορα, και δημιουργούμε νέο υγιή ιστό, ο οποίος θα αντικαταστήσει τις ατέλειες της επιδερμίδας όπως, τις ρυτίδες, το μέλασμα, τις δυσχρωμίες, την ακτινική κεράτωση, τις χρωματικές αλλοιώσεις, τις ουλές ακμής και τις χειρουργικές ουλές.

Διάρκεια: Η συνεδρία διαρκεί περίπου 60 λεπτά. Προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας για μισή ώρα έτσι ώστε η διαδικασία να είναι άνετη και ανώδυνη.

Αποτελέσματα & Αποθεραπεία: Αμέσως μετά την συνεδρία υπάρχει ερυθρότητα και αίσθημα καύσου στην περιοχή που θα κρατήσουν περίπου δύο ημέρες. Για ακόμη πιο ανώδυνη αποθεραπεία, συνίσταται τις επόμενες ημέρες στον ασθενή να εφαρμόσει αναισθητική κρέμα. Επίσης, είναι απαραίτητη η αποφυγή του ήλιου και η χρήση αντηλιακού. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά μέσα στις επόμενες ημέρες δίνοντας μια πιο λαμπερή και νεανική όψη στο δέρμα, αλλά και μακροπρόθεσμα, καθώς η διαδικασία της επούλωσης ολοκληρώνει την λείανση ουλών, ρυτίδων αλλά και ραγάδων.

Κόστος: €110

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Οι θεραπείες με ραδιοσυχνότητες είναι ιδανικές για τη σύσφιξη της επιδερμίδας, την αναδόμηση του κολλαγόνου και την αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα mini-lift.

Πώς λειτουργεί: Οι συσκευές ραδιοσυχνοτήτων εκπέμπουν ραδιοκύματα με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας του ιστού και την συστολή και αναδόμηση του κολλαγόνου. Στο Euphoric Spa & Beauty χρησιμοποιούμε την πιο αποτελεσματική θεραπεία σύσφιξης ACCENT, το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί προσέγγιση διπλού στρώματος, δηλαδή θεραπεύει σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη: η μονοπολική χρησιμοποιείται για να μεταφέρει την θερμότητα σε μεγάλα βάθη ενώ η διπολική ραδιοσυχνότητα θερμαίνει τους ιστούς πιο επιφανειακά.

Οι επαγγελματίες αισθητικοί μας θα επιλέξουν ποια κεφαλή θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την περιοχή και το πρόβλημα του πελάτη: Για παράδειγμα, για τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τις παρειές επιλέγουμε τη διπολική ραδιοσυχνότητα, ενώ για τη λιποδιάλυση σε περιοχές όπως το προγούλι, προκρίνεται η  μονοπολική ραδιοσυχνότητα. Εάν κριθεί απαραίτητο, γίνεται συνδυασμός και των δύο κεφαλών.

Διάρκεια: Η θεραπεία διαρκεί συνήθως 45 λεπτά, ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπεία περιοχής. Συνήθως απαιτούνται 6 έως 9 συνεδρίες: 1 συνεδρία ανά 15 ημέρες για τις πρώτες 6, και στη συνέχεια ανά μήνα. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 12 με 24 μήνες.

Αποθεραπεία: Το άτομο που δέχεται την θεραπεία κατά τη διάρκεια της θεραπείας αισθάνεται θερμότητα που είναι πολύ ανεκτή λόγω του συστήματος ψύξης που διαθέτει η συσκευή. Μετά τη θεραπεία, εμφανίζει μια παροδική ερυθρότητα και οίδημα που εξαφανίζεται μέσα στις επόμενες ώρες.

Κόστος: €80

ΧΗΜΙΚΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Επιλέξτε τη χημική απολέπιση, αν στόχος σας είναι να απομακρύνεται τα νεκρά κύτταρα, να ρυθμίσετε τη λιπαρότητα του προσώπου και να αντιμετωπίσετε τους διεσταλμένους πόρους και τις δυσχρωμίες του δέρματος. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ένα πολύ καλά ενυδατωμένο δέρμα .

Πώς λειτουργεί: Η Xημική Απολέπιση χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό σαλικυλικού και γλυκολικού οξέος για να προσφέρει άμεση ισχυρή απολέπιση, ελαχιστοποιώντας τις δυσκολίες έναντι άλλων μορφών χημικής απολέπισης. Η συχνότητα εφαρμογής του είναι ανάλογη με την ανθεκτικότητα του δέρματος.

Διάρκεια: 45 λεπτά

Κόστος: €60 ευρώ

4D HIFU

Μια ασφαλής, αποτελεσματική, μη επεμβατική και μακράς διαρκείας λύση για λίφτινγκ σε 1 μόνο συνεδρία για δέρμα πιο νεανικό σε μέτωπο, μάτια, στόμα και λαιμός,
μείωση ρυτίδων, αναζωογόνηση του βλέμματος & της όψης των ματιών (σακούλες, μαύροι κύκλοι), επιβράδυνση γήρανσης, επαναφορά & σύσφιξη ζυγωματικών, βελτίωση περιγράμματος και της σφριγηλότητας του προσώπου.


Πώς λειτουργεί: Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, το HIFU παρακάμπτει την επιφάνεια του δέρματος, παρέχοντας στοχευμένη ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και τους δομικούς ιστούς/μύες όπου υπάρχει το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Η θεραπεία HIFU διεισδύει με ενέργεια υπερήχων διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου στα βαθύτερα όπως και στα υποδερμικά επίπεδα, θεραπεύοντάς τα κατά αυτόν τον τρόπο. Έτσι αυξάνεται το κολλαγόνο στο δέρμα και μέσα από αυτή την διαδικασία επιτυγχάνεται η σύσφιξη μόνο με μια συνέδρια. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι η συσκευή μπορεί να καλύψει 11 γραμμές με ένα χτύπημα. Έτσι, η υπό θεραπεία περιοχή αντιμετωπίζεται στοχευμένα και ελεγχόμενα, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Διάρκεια: Άμεση σύσφιξη του προσώπου με αποτέλεσμα που εξελίσσεται και βελτιώνεται μέχρι και 4 μήνες μετά. Ολοκλήρωση θεραπείας σε μια έως δύο συνεδρίες.

Αποθεραπεία: Δεν απαιτείται ειδική φροντίδα και προφυλάξεις μετά τη θεραπεία, όπως επίσης δεν αφήνει κανέναν ερεθισμό. Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητές σας.

Κόστος: Το κόστος της θεραπείας εξαρτάται από την κεφαλή που θα χρησιμοποιηθεί. Υπάρχουν 3 διαφορετικές κεφαλές διαθέσιμες, και το κόστος τους διαμορφώνεται στα €150, €350 και €500 αντίστοιχα.

Οι πιο πάνω τιμές είναι για την κάθε συνεδρία και δύναται να διαμορφωθούν ανάλογα με το πακέτο θεραπειών σας. Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για να πάρετε προσφορά για το δικό σας πακέτο θεραπειών σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματός σας.